Seo tudatos webáruház

Nem elég a tökéletes webáruházat elkészíteni, szép képekkel, jó termékekkel feltölteni és ezerrel reklámozni.

 

Ahhoz, hogy a vásárlók folyamatos reklámozás nélkül is megtalálják webáruházunkat, összetett és tudatos tervezést igénylő feladat.

Egy tudatos SEO nélküli webáruház nagy hátrányokkal indul a piacon és könnyen lemarad a versenytársai között. Nem elég fizetni a hirdetésekért, akkor vagyunk jók, ha a kulcsszavainkra megjelenik oldalunk a Google első 10 találatában.

Éppen ezért az organikus forgalomra kiemelt figyelmet kell fordítani, minél többen találnak rá a webáruházra, annál többen fognak vissza térni, elköteleződni és vásárolni. Ezért nem elég a jó termék és a jó ár, fontosa az is, hogy a vásárló azt érezze, nálunk megkap minden szükséges információt. Ezt pedig egy tudatos, igényekre és kérdésekre reagáló tartalom marketinggel tudjuk biztosítani.

Mindegy, hogy a webáruházad motorját bérled (pl. Unas, Shoprenter) vagy magad készítetted, úgy kell azt felépíteni, hogy a céljaidat tükrözze és a vásárlóidat a megfelelő módon irányítsa. Egy vásárlás számos módon meghiusulhat rajtad kívül álló okok miatt, ezért legalább Te tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megtartsd azokat, akik a vásárlás konkrét szándékával érkeztek.

webáruház, webshop

Amiben én segíthetek…

Az Unas és Shoprenter webshop motorokat évek óta használom. Amiben segíteni tudok,  az egy átgondolt, felépített, SEO elveket figyelembe vett webáruház kialakítás, akár az alapoktól kezdve.

A Woo Commerce egy könnyen használható Word Press bővítmény. Ha ezt választod, egy olyan webáruház büszke tulajdonosa lehetsz, amely nem csak jól néz ki, de úgy működik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ha egy Woo Commerce webshopra lenne szükséged, a kezdeti kialakítástól a kész webáruházig, keress bizalommal.