Az első benyomás igenis számít!

WordPress honlap építés

Egy WordPress honlap jó lehetőséget kínál kezdő vállalkozásoknak és olyan cégeknek, amelyeknek nincs szükségük egy komplikált weboldalra.

Ha vannak termékeid is, akkor a Woo Commerce webáruház modul segítségével egy felhasználó barát, mégis látványos webáruházad is lehet, amelyet könnyen kezelhetsz akár fejlesztői tudás nélkül is.

Nem túlzok akkor, amikor azt mondom, hogy napjainkban a WordPress a legkedveltebb honlap motor a piacon.

Számos előnye van:

– Elterjedt

– Egyszerű kezelni és tartalmat feltölteni rá

– Mindenféle fejlesztői háttér tudás nélkül egy jól kinéző, üzenetünket és céljainkat megfelelően átadó, modern designos honlapot tudunk vele szerkeszteni.

– Ha nem csak szolgáltatásod van, hanem termékeket is szeretnél értékesíteni, akkor a Woo Commerce webáruház modul segítségével egy modern designos mégis könnyen használható webshopot kaphatsz, elérhető áron.

Azt hiszem felesleges ragozni az előnyeit. Aki rendelkezik vállalkozással, az már hallott róla és látott is néhány, a gyakorlatban szépen átültetett példát arra, hogy egy jó WorldPress honlapnak hogy is kéne kinéznie.

 

 

mobil, handy, life goals,

WordPress honlap építés- én is meg tudom csinálni?

Igaz az a pletyka is, hogy nem is olyan nehéz megszerkeszteni….

csak kevesen mondják el azt róla, hogy ha nem tudjuk, mit csinálunk pontosan, értékes órákat, napokat tölthetünk el vele (itt egyáltalán nem túloztam), mire rájövünk, hogy kell az elképzelésünket a gyakorlatban megvalósítani.

Ha tele vagy szabad idővel és van némi számítógépes ismereted, biztos lehetsz benne, hogy egyedül is elkészítheted, csak kitartás kell hozzá!

Ha nincs szabad időd és egy ütős honlap már tegnapra kellett volna, akkor ne habozz és lépj velem kapcsolatba, röviden meséld el, hogy mire lenne szükséged.

Segítek megvalósítani az elképzeléseidet, akár rövid határidő mellett!