rólam

Miért Content Cobrand?

Amikor vállalkozást indítunk, a név kiválasztása az egyik első olyan dolog, amely sok fej törést okozhat számunkra. Számos cikket olvashatunk az interneten a megfelelő márka név kiválasztásának fontosságáról és arról, hogy ez milyen mértékben befolyásolja a jövőben a vállalkozásunk megítélését. Főleg egy olyan szolgáltatás területén ütközhetünk falakba, ahol a piacon nem egyedüli szereplők vagyunk, hanem számos konkurens közül valahogy ki kell tűni.

Ez a konkurensek közül történő kiemelkedés adta a Content Cobrand brand alap gondolatát. A kobrát a „kígyók királyának” is nevezik. Na nem csak azért, mert más kígyókkal táplálkozik, hanem azért is, mert akár egy méternél magasabbra is fel tudja mindenféle támaszték nélkül emelni a fejét és azt hosszan megtartani, figyelni, támadni, vagy kivárni és a szituációtól függően reagálni. Egész életében folyamatosan növekszik, ehhez pedig az szükséges, hogy bőre vedlése által mindig megújúl, tovább fejlődik.

Amikor megfogalmazódott bennem, hogy milyen vállalkozó akarok lenni, akkor az egyik érzés, ami bennem tudatosodott, az volt, hogy ki szeretnék tűnni a tömegből és egy olyan komplex szolgáltatást szeretnék kínálni, amely nem másokat követ, hanem másokat arra inspirál, hogy engem kövessenek.

Hiszek abban, hogy kellő kitartással és szakmai alázattal, folyamatos tanulással képesek vagyunk arra, hogy ne az árral menjünk, amikor a vállalkozásunkat irányítjuk, hanem kiemelkedve (nem legyőzve!) a versenytársainkat előre haladjunk. Én ebben szeretnék számodra segítséget nyújtani!

k

Arculat és logó tervezés

SEO kereső optimalizálás és tartalom marketing

WordPress honlap építés

 Online marketing stratégia

SEO tudatos webshop

Gyerünk a német piacra!

 Az egyetemen (Budapesti Gazdasági Egyetem) nemzetközi gazdálkodás szakon végeztem el a mester képzést. Két évet éltem (tanultam és dolgoztam) Japánban, négy hónapot Spanyolországban és tíz éve élek Ausztriában.

Hat éve vezetek egy webáruházat és több szakmai blogon is írtam cikkeket.

Mivel az egyetemen a marketing az egyik szakirányom volt, ezért nem csak tanultam, de aktívan használom is a szerzett tudást. A webáruházam marketing tevékenysége mellett projekt alapon egy online marketing cégnek is dolgozom.

Akinek van vállalkozása, az tudja, hogy a marketing egy olyan terület, amely a vállalkozás más területeivel is szorosan össze függ. Hozzám leginkább az online jelenlét tudatos építése, a tartalom marketing és a kereső optimalizálás áll közel.

Mivel ezek a területek szorosan össze függnek egy weboldal megjelenésével, logikai kialakításával, ezért számomra ebből az érdeklődésből adódott, hogy a megtanuljam a weblap szerkesztést is és legyen grafikai alap ismeretem.

Ezért több tovább képzést is végeztem és végül a WordPress honlapokra kezdtem fokuszálni.

A webáruház tulajdonosi múltam adja, hogy a WordPress honlap fejlesztést a Woo Commerce webáruház modul megtanulásával is kiegészítettem és elmondhatom, hogy nem csak a Woo Commerce, de a picon jelen lévő webshop motorok közül a Shoprenter és az Unas webáruházak motorjait alaposan kiismertem és gyakorlatban is használom.

Kertész Alexandra

Kertész Alexandra