Hogyan válasszunk eszközt

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur

versenytárs elemzés

 

Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni a közösségi média versenytársak elemző eszköz kiválasztásakor:

  • A követett mutatók: Melyek azok a mutatók, amelyeket fontosnak tartunk a versenytársak teljesítményének mérésére? Az eszköz támogatja az általad követett mutatókat?
  • A támogatott platformok: Melyik közösségi platformokat használja a versenytársad. Az eszköz támogatja az általad használt platformokat?
  • A költségek: Mennyire költséges az eszköz?

Íme egy áttekintés a 9 legjobb közösségi média versenytársak elemző eszközről, 2024-ben:

 

Hootsuite

A Hootsuite egy népszerű közösségi média menedzsment platform, amely versenytársak elemzési funkciókat is kínál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a mutatókat legfeljebb 20 versenytárssal, és iparági átlagokkal is összehasonlíthatja az eredményeid.

 

Phlanx

A Phlanx egy egyszerű, de hatékony versenytársak elemző eszköz, amely csak az elkötelezettségi arányt méri. Az eszköz ingyenesen használható, és támogatja az Instagramot, a YouTube-ot, az X-et és a Twitchet.

 

Sprinklr

A Sprinklr egy nagyvállalati szintű közösségi média menedzsment platform, amely fejlett versenytársak elemzési funkciókat is kínál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a mutatókat a versenytársakkal, és elemezze a tartalomtípusokat, a poszttémákat és a hangulatot.

Social Blade

A Social Blade egy ingyenes közösségi média elemző eszköz, amely lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a mutatókat legfeljebb három versenytárssal, és iparági átlagokkal is összehasonlíthatja az eredményeit. Az eszköz támogatja az X-et, a YouTube-ot és a Twittert.

 

Later

A Later egy Instagram-menedzsment platform, amely versenytársak elemzési funkciókat is kínál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa az elkötelezettségi arányt az iparági átlaggal, és heti jelentést kapjon az Instagram legjobb 50 iparági hashtagjáról.

 

Sprout Social

A Sprout Social egy közösségi média menedzsment platform, amely versenytársak elemzési funkciókat is kínál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a mutatókat a versenytársakkal, és elemezze a tartalomtípusokat, a poszttémákat és a hangulatot.

 

BuzzSumo

A BuzzSumo egy tartalommarketing-eszköz, amely versenytársak elemzési funkciókat is kínál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd az elkötelezettségi arányt a versenytársakkal, és megtekintse a saját résében található legnépszerűbb közösségi platformok bontását.

 

Keyhole

A Keyhole egy közösségi média elemző eszköz, amely lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a mutatókat a versenytársakkal, és elemezze a kulcsszavakat és a hashtageket.

 

Klarity Analytics

A Klarity Analytics egy közösségi média elemző eszköz, amely platformok közötti versenyelemzést kínál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a mutatókat a versenytársakkal, és megtekintse a Klarity Index segítségével, hogy közösségi tevékenysége milyen helyet foglal el az Te részpiacodon.

 

Végső gondolatok

A megfelelő közösségi média versenytársak elemző eszköz kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az elemzésből. Fontold meg, hogy milyen mutatókat fontos mérni, milyen platformokat használ a versenytársad, és mennyit vagy hajlandó költeni.

 

Te melyiket ismered?

 

Szeretnél tovább fejlődni?